Deszka

Kapcsolódj be és kapcsolódj ki!

Ahogy egy ház téglákból, úgy egy lombház deszkákból áll.
A Kerca Bio Farmon épült fel az őrség első lombháza, a Cabana.

Amit már megépítettünk: Cabana

Vendégeink legkedveltebb vendégháza ez, hiszen az erdő közepén lombkorona magasságban ébredni felejthetetlen élmény. Gyerekek és felnőttek kedvenc búvóhelye a lombház, mert itt nem csak egyszerűen pihenni, hanem feltöltődni lehet.
A Cabana emiatt szinte egész évben teltházzal üzemel, aminek mi nagyon örülünk, azonban sokan hiába áhítoznak foglalásról, lecsúsznak a lombház nyújtotta élmény-pihenés lehetőségéről.
Nekik szeretnénk kedvezni azzal, hogy kercai birtokunk egy másik eldugott szegletében megépítjük a második lombházat.

Mi az a lombház?

A lombkoronában megbúvó ház, otthonos kuckó, egy természetközeli menedék. A lombház egy életérzés. Lombkorona magasságban ébredni feltöltődés: haraphatóan tiszta levegő, ébresztőóra helyett madárdal, és a páratlan panoráma, ami eléd tárul. Felejthetetlen élmény.

A lombház emellett egy környezetbarát építmény. Az építkezés során kizárólag természetes anyagok kerülnek felhasználásra. A deszkák (és most a valódiakra gondolunk) közvetlenül az őrségi erdőkből, fenntartható erdőgazdálkodás során kitermelt fákból készülnek. 

Közelebb akarsz kerülni a természethez?
Inkább légy részese annak!

Amit most építünk: Cajiba

Építsük fel együtt!

A munkálatok 2017 tavaszával már meg is kezdődtek. 

Kedved lenne bekapcsolódni? Van rá lehetőség, de ne aggódj, nem kell fűrészt ragadnod, de még csak a Farmra sem kell eljönnöd. Akár otthon, a fotelben ülve is csatlakozhatsz.

Hogyan tudok bekapcsolódni?

A lombház deszkái megvásárolhatóak. Természetesen nem az igazi deszkákról van szó.
Jelképes deszkák ezek, melyeket az általad választott értékben vásárolhatsz meg.

Így néz ki egy deszka-utalvány

Mire jó a deszka?

A deszka ára beváltható a Kerca BioFarmon. Azt te döntöd el, hogy melyik házba és mikor szeretnéd pihenésre váltani az összeget. 

A deszkák az év különböző időszakaiban más-más értéket képviselnek. Vásárolj egy 10.000 Ft értékű deszkát és ha nyáron váltod be 12.000 Ft-ot, ha tavasszal vagy ősszel 13.000 Ft-ot, ha télen 15.000 Ft-ot ér! Tehát minimum 20%, de akár 50% kedvezményt is kaphatsz!

Hogyan működik ez pontosan?

A befizetett összeg foglalónak minősül és 2018.12.31-ig használható fel az év bármelyik szakában (kivéve a kiemelt ünnepek) hétköznap vagy akár hétvégén is. A kedvezmény mértéke minimum 20%, de akár az 50%-ot is elérheti.

Deszka rendelésre és vásárlásra az alábbi módokon van lehetőség:

  • az összeg átutalásával: Az általad választott összeget kérjük az alábbi bankszámlára utalni:

Kerca Biofarm, MKB Bank
10300002-10422424-49010018

A közlemény rovatba írd be : “deszka” + név, e-mail vagy postacím vagy telefonszám.
Felvesszük veled a kapcsolatot és adategyeztetés után utalványodat elpostázzuk.

  • személyesen a Kerca Bio Farmon. A fizetés történhet készpénzben, bankkártyával vagy akár SZÉP kártyával is. Utalványodat személyesen adjuk át.

Hol és meddig váltható be a deszka?

A kedvezmény a Kerca BioFarm bármelyik házába érvényesíthető, köztük a két lombházba is természetesen! A szabad helyekről érdeklődj a kapcsolat menüpont alatt.

 A deszka 2018.12.31-ig beváltható, tehát van időd tervezgetni a tökéletes vakációt!

Ne aggódj! Ha bármilyen oknál fogva nem tudsz eljönni a Farmra a deszka lejártáig, 2019-ben visszafizetjük a teljes összeget.

SZÉP kártyával?

Igen! Mivel a Deszka foglalójnak minősül akár SZÉP kűártyáddal is megvásárolhatod.

Maradt még kérdésed? Hívd Lászlót a +36 20 218 0946 telefonszámon vagy írj e-mailt a kerca@kercabiofarm.hu címre, esetleg üzenj Facebookon!