Falusi vendégasztal

Helyi alapanyagok, bio zöldségek, házias ízek

 

A NAP LEGFONTOSABB ÉTKEZÉSE

Ahogy a mondás tartja: “reggelizz úgy, mint egy király.” Gondoskodunk róla, hogy csak a legjobb kerüljön az asztalodra ébredés után. Minden reggel kosárban visszük házhoz a helyi termékekből összeállított gazdag reggelit: ropogós pékáruk, házi vaj, friss és érlelt kecskesajtok, frissen fejt tej, házi lekvárok, szalámik, felvágottak kerülnek az asztalodra, hogy biztosan jól induljon a nap!

A SZABADBAN TERÍTVE

Gasztro-élmény panorámával


VACSORA MENÜK

Falusi zöldborsóleves gazdagon
Rengeteg cukorborsóval, répával, petrezselyemmel – ahogy szereted.

Francia hagymaleves
Háromféle hagymából, sűrűre főzve, friss fűszerekkel, hogy a legfinomabb legyen.

Szarvaspörkölt dödöllével, savanyúsággal
Szaftos vadpörkölt a legfinomabb őrségi körettel és vegyes házi savanyúval.

Normandiai tejszínes borjúragu rizzsel
Puha borjúhús, gazdag, tejszínes mártásban készre párolva. A kedvenced lesz!

Házi rétesek
Egy tepsivel, ahogy a mamánál. Almás, meggyes, mákos, káposztás kézzel húzott rétesek.

Mandulás almatorta
Az étkezés méltó befejezése. Egyszerű és nagyszerű édesség.

ASZTALFOGLALÁS

Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén!
Nem szállóvendégek részére előzetes asztalfoglalás szükséges!

kerca@kercabiofarm.hu

+36 20 218 0946

 

Comments are closed.