Falusi vendégasztal

Helyi alapanyagok, bio zöldségek, házias ízek
 

A NAP LEGFONTOSABB ÉTKEZÉSE

Ahogy a mondás tartja: “reggelizz úgy, mint egy király.” Gondoskodunk róla, hogy csak a legjobb kerüljön az asztalodra ébredés után. Minden reggel kosárban visszük házhoz a helyi termékekből összeállított gazdag reggelit: ropogós pékáruk, házi vaj, friss és érlelt kecskesajtok, frissen fejt tej, házi lekvárok, szalámik, felvágottak kerülnek az asztalodra, hogy biztosan jól induljon a nap!

A SZABADBAN TERÍTVE

Gasztro-élmény panorámával

Vacsora menük 

Falusi zöldborsóleves gazdagon

Rengeteg cukorborsóval, répával, petrezselyemmel – ahogy szereted.

Szarvaspörkölt dödöllével, savanyúsággal

Szaftos vadpörkölt a legfinomabb őrségi körettel és vegyes házi savanyúval.

Tökkrémleves

Kerti tökből, sűrűre főzve

Tejszínes-mustáros csírkemell, kuszkuszal vagy rizzsel

Puha csírkemell, hagymával, gazdag, tejszínes-mústáros mártásban készre párolva. A kedvenced lesz!

Gomba hajdinával

Őrségi varganyával – Tejföl cseppel vagy anélkül!

 

Fűszeres ragacsos sertés oldalas, sültkrumplival

Mézes-barbecue szószban sütve

Zöldkrémleves

Kerti vegyes zöldségből, sűrűre főzve

Poréhagyma sóstorta (quiche), saláta

Kóstold az eredeti francia quiche!

Farm sütemények

Házi rétesek

Egy tepsivel, ahogy a mamánál. Almás, meggyes, mákos, káposztás kézzel húzott rétesek.

Mandulás almatorta

Az étkezés méltó befejezése. Egyszerű és nagyszerű édesség.

Asztalfoglalás

Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Nem szállóvendégek részére előzetes asztalfoglalás szükséges!

kerca@kercabiofarm.hu

+36 20 218 0946

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.