Verbreitung ländlicher Mittagstische
Helyi alapanyagok, bio zöldségek, házias ízek.
Kínálatunkban vegán, vegetáriánus, laktóz- és gluténmentes menüt is találtok.
Vacsora menük
Tökkrémleves
Kerti tökből, sűrűre főzve
Szarvaspörkölt dödöllével, savanyúsággal (minimum 2 főre)
Szaftos vadpörkölt a legfinomabb őrségi körettel és vegyes házi savanyúval
Gomba hajdinával
Őrségi varganyával – Tejföl cseppel vagy anélkül!
Tejszínes-mustáros csírkemell, kuszkuszal vagy rizzsel
Puha csirkemell hagymával, gazdag, tejszínes-mustáros mártásban készre párolva. A kedvenced lesz!
Zöldségkrémleves
Kerti vegyes zöldségből, sűrűre főzve
Fűszeres ragacsos sertés oldalas, sültkrumplival (minimum 2 főre)
Mézes-barbecue szószban sütve
Borsókrémleves
Krémes, finom és egészséges
Póréhagymás, sajtos, sonkás sóstorta (quiche)
Kóstold az eredeti francia quiche-t!
Farm sütemények
Házi rétesek
Egy tepsivel, ahogy a mamánál. Almás, meggyes, mákos, káposztás kézzel húzott rétesek.
Mandulás almatorta
Az étkezés méltó befejezése. Egyszerű és nagyszerű édesség
Asztalfoglalás
Nem szállóvendégek részére előzetes asztalfoglalás szükséges!
Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén!