Lovaglás

ISMERKEDÉS A LOVAKKAL

Kicsik és nagyok elméleti oktatás keretein belül ismerkedhetnek meg a lovakkal, melyek ápolását és kezelését a gyakorlatban is elsajátíthatják.

Lovak megismerése, harmonikus kapcsolat kialakítása.

SÉTALOVAGLÁS

Főleg gyerekeknek, vagy teljesen kezdő lovasoknak ajánljuk, akik szeretnének  megismerkedni a lovaglás élményével.

FUTÓSZÁRAS LOVAGLÁS

Kezdő lovasok számára ajánlott akik szeretnék elsajátítani a biztonságos lovaglás alapjait. Azoknak is ilyen stílusú lovaglást ajánlunk akik régen ültek már lóháton, és fel frissítenék emlékeiket tereplovaglás előtt.

TEREPLOVAGLÁS

Középhaladóknak és tapasztalt lovasok számára. Mivel a lovak önállóan gondolkodó lények, így a tereplovaglás mindig magában hordozhatja annak veszélyét, hogy megijednek, más utat szeretnének választani, illetve gyorsabban vagy lassabban szeretnének haladni mint a rajtuk ülő lovas. Lovaink mind jó szándékúak, jól képzettek, de egy bizonyos lovastudást igényelnek.

OSZTÁLY LOVAGLÁS

Akik már haladó szinten vannak, de úgy érzik még nem lovagolnak olyan biztonságosan, hogy terepre mehetnének, vagy szeretnének még több tudást elsajátítani, azok számára egyéni oktatás keretein belül lehetőséget nyújtunk a további fejlődésre.

ERDEI SÉTAKOCSIKÁZÁS VAGY SÉTA SZLOVÉNIÁBAN

Speniter lovaskocsinkkal azok is felfedezhetik a Kercaszomort körülvevő mesés tájakat akik nem lovagolnak, de szeretik az erdei állatokat és a természet közelségét.

Szép kártyával is lehet fizetni !

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.