Programok és látnivalók

FEDEZD FEL! ISMERD MEG! ÉLD ÁT!
Amit csak egy farm nyújthat: Kikapcsolódás, látnivalók és házias konyha az őrség szívében

LOVAGLÁS ÉS KOCSIKÁZÁS

Egy lovas farmon ki sem lehetne hagyni! Andalúz lovaink szelid, belovagolt, terepbiztos hátasok. A Farmon tudásodhoz mérten kínálunk programot, legyen szó családi lovaskocsikázásról vagy egy kellemes vágtáról az őrségi erdőben. Bízd magad ránk és engedd, hogy elvarázsoljon a lovak nyújtotta szabadság érzése.

ELMENTEM TEKERNI! 

A Farmon lehet kerékpárt bérelni :
Van gyerekbicikli , elektromos vagy rendes tekerös kerékpár, még tandemet is kiprobálhatjátok !
Kerékpárral felfezdezni az Örséget, vagy turázni a szomszédainknál , az osztrák , szlovén , magyar hármashatás mentén ! Kerékpár túrák 

HŐLÉGBALLON

Csodáld meg az Őrséget úgy, ahogy a madarak látják! Hőlégballonos élményrepülés minden korosztálynak.

GYALOGTÚRÁZZ

A Biofarm számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál, legyen szó sportról, ellazulásról vagy egy finom vacsoráról. Ha kicsit távolabb kalandoznál és bejárnád az őrségi vidéket, szívesen adunk néhány tippet merre indulj!

A FARM ÉS KERCASZOMOR

10 hektáros bitrokunkról szinte ki sem kell lépned, megannyi élmény vár rád. Ha csak egy könnyed sétára vágysz, járd be a Farmot, a környező erdőket vagy fedezd fel a hangulatos egyutcás Kercaszomor látnivalóit!

MAGYARSZOMBATFAI FAZEKASOK

Kercaszomortól alig 10 percnyi autóútra található a hangulatos fazekasfalu, Magyarszombatfa. Az őrségi fazekasmesterek, -ahogyan itt nevezik őket, gerencsérek- szívesen megmutatják hogyan készül a korongozott míves edény. A bátrabbak maguk is kipróbálhatják kézügyességüket. A nádtetős fazekasházban állandó kiállítás és programok várják a betérőt.

ŐRSÉGI LÁTNIVALÓK

A veleméri templom, szalafői skanzen vagy a kercaszomori szoknyás fa harangláb olyan épített értékek, amelyeket látnod kell, ha az őrségben barangolsz.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.